EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Kinderbedlinnen

(303 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Kinderen bedlinnen

Wat is er leuker voor uw kind dan een set lakens van Hello Kitty of een stoer dekbedovertrek van Cars? Voor de iets oudere kinderen is een kussensloop van Barbie of Spiderman een beter idee. Het kan niet gek genoeg bij La Redoute. Op onze afdeling online kinderen bedlinnen kunt u alle favorieten helden van de kinderen vinden. Al ons kinderen bedlinnen is van een hoogwaardige kwaliteit om het comfort te garanderen. Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust. Daarnaast is het kinderen bedlinnen van katoen, dus gemakkelijk te onderhouden. Het kan op 90 graden worden gewassen in de wasmachine voor een onberispelijke hygiëne in het geval van een nachtelijk ongelukje. Het kinderen bedlinnen is beschikbaar voor eenpersoonsbedden en babybedjes.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 875 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer