EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Dekbedovertrek

(278 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Dekbedovertrek

Een breed gamma aan dekbedovertrekken voor alle smaken. Zowel volwassenen als kinderen hebben zeer nauwkeurige ideeën over hoe de ideale slaapkamer eruit ziet. En daar maakt het dekbedovertrek deel van uit. Effen kleuren, opgedrukte motieven, streepjes, ruitjes, van satijn of met kant, er is voor elk wat wils. Voor diegenen onder ons die moeilijk een besluit kunnen nemen, is er een omkeerbaar dekbedovertrek waarmee u het bed kunt opmaken naar gelang uw humeur. Kies voor zachte tinten die uw slaapkamer omtoveren in een oase van rust, of gebruik juist vrolijke kleuren voor een speelse en vrolijke noot. Voor de kinderkamer is er eveneens keus te over. Kinderen houden van meet af aan van heldere en primaire kleuren. Verras ze met hun favoriete dieren of bekende personages. Disney-motieven, piratenafbeeldingen of natuurprints, dankzij ons aanbod aan beddengoed gaan kinderen graag naar ‘hun’ bed, zoals grote mensen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43440.7527083333 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer