EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Verlichting

(306 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Verlichting

Lampen installeert u in elke kamer van uw huis in overeenstemming met de sfeer en de reële behoefte aan verlichting. Zo kan de verlichting in de keuken radicaal verschillen van de verlichting in de woonkamer. In de keuken hebt u behoefte aan redelijk fel licht om goed te kunnen zien wat u snijdt, terwijl de verlichting in de woonkamer best gedimd en een beetje warmer mag zijn. Voor de slaapkamer heeft u te maken met de hoofdverlichting van het vertrek, maar hier heeft u ook behoefte aan een leeslampje bij het bed. Tegelijk moet u stilstaan bij de sfeer en de verlichting voor het aankleden, zodat u zichzelf goed in de spiegel kunt zien wanneer u verschillende kledingstukken uitprobeert. Bekijk ons ruime aanbod en laat u inspireren door de verschillen in verlichting, die sfeer en helderheid in uw huis brengen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43440.7527083333 31 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer