EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Babybed

(20 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Een baby bed heeft vaak spijlen

Het baby bed is een belangrijke aankoop omdat uw baby hier in zal slapen, er dus veel tijd in zal doorbrengen en er ook soms in zal liggen spelen. Het verhoogde bed zorgt ervoor dat ouders niet te diep hoeven te bukken om hun baby uit bed te halen. Het baby bed met spijlen is erg praktisch en eigenlijk onmisbaar zodra uw baby druk door het bedje heen zal bewegen: zo kan hij er in ieder geval niet uitvallen. Voor in het baby bed moet u een geschikte matras kopen van goede kwaliteit. Deze matras moet goed aanpast zijn aan het lichaam van een kind en mag niet te zacht of te hard zijn. Het baby bed voor jongens of meisjes kan ook onderdeel zijn van een combinatie met commode, verschoonmeubel en kast.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43437.4287731481 531 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer