Alles over:

Verschoonmeubel

Tijdens de eerste maanden na de geboorte moet uw baby zo'n 6 tot 8 keer per dag verschoond worden. De keuze van een goede baby commode is daarom belangrijk. De baby commode staat meestal in de badkamer of de babykamer. Hoe dan ook moet het verschoonmeubel handig zijn in gebruik en voldoen aan de NF-veiligheidsnormen. Dit meubel voor de babykamer of badkamer is er op wieltjes, met bad of accessoires om het meubel aan de muur te bevestigen. Op het verschoonmeubel kunt u het best gebruik maken van een verschoonkussen met een bijpassende hoes. Dit zorgt voor extra comfort voor uw kindje. Kies voor uw baby commode een hoes die past bij de inrichting van de babykamer of badkamer. Deze hoezen kunt u gewoon in de wasmachine wassen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43437.4287731481 641 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer