EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Baby hoofdkussen, debked

(2 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Hoofdkussen, dekbed voor baby

De kleintjes mogen pas met een hoofdkussen slapen zodra ze 2 jaar oud zijn. Om het risico op allergische reacties te verkleinen, kunt u het best kiezen voor een anti-allergisch hoofdkusen, dekbed voor kleine kinderen die gemaakt zijn van synthetisch microvezel. Zorg ervoor dat uw bedaccessoires voor baby's voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Een heerlijk zacht dekbed voor baby’s houdt uw baby warm tijdens de koude winternachten en een hoofdkussen houdt het hoofdje van uw kind omhoog tijdens het slapen, zodat hij makkelijker kan ademhalen. Naast deze accessoires, dekbed en hoofdkussen hebt u natuurlijk een wieg van goede kwaliteit nodig. Deze vindt u hier van verschillende materialen, zoals hout en kunststof. Sommige modellen zijn extra verhoogd zodat de ouders niet zo diep hoeven te bukken om hun kindje uit het wiegje te pakken.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43437.4287731481 688 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer