EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Jongensschoenen

(683 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Jongensschoenen

Bent u op zoek naar goede jongensschoenen? Dan bent u bij La Redoute aan het juiste adres. Bij ons vindt u namelijk jongensschoenen in bijna elke stijl en in nagenoeg elke maat. Kies altijd voor comfort en kwaliteit als u een paar sportschoenen uit onze collectie koopt. Voor elke sport hebben wij de juiste schoenen voor u: van loopschoenen, tennisschoenen, joggingschoenen tot aan balletschoenen. Kies elke dag opnieuw voor een andere stijl. Als u op vakantie bent, kleedt u zich de ene dag bijvoorbeeld in een nonchalante outfit met trendy slippers of zomerse sandalen, en kiest u de volgende dag voor actieve strandschoenen. Of maak eens een wandeling met de bergschoenen voor jongens Grote merken als Converse, maar ook Adidas, Nike en Puma zijn te verkrijgen bij La Redoute. Daarnaast bieden wij de beste prijs voor de nieuwste collecties jongensschoenen van de bekende merken
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43440.7527083333 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer