SPECIALE AANBIEDING INTERIEUR !!!: -15% extra op het universum interieur met de code 5550

Derby's, mocassins

(15 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Mocassins en derby’s voor kinderen

Deze jongens mocassins zijn uitgevoerd in een materiaal dat aangenaam aanvoelt en geven met hun ontwerp tegelijkertijd een originele toets. Vaarsleer, splitleer, glad leer, enz. geven aan deze jongens mocassins een geklede look en ze zitten tevens comfortabel. De binnenkant van de derby’s en mocassins hebben een dubbele laag voor optimaal draaggemak. Er bestaan ook elastische modellen jongens mocassins: kinderen kunnen ze gemakkelijker aan- en uittrekken zonder hulp van de ouders. De reeks van dit model schoenen biedt eveneens bottines aan met een meer stedelijk en gekleed uiterlijk, maar zijn vervaardigd uit dezelfde zachte en comfortabele materialen als de mocassins. Laat je verrassen door de mooie, warme kleuren van deze elegante schoenen die jongens altijd goed staan.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43418.4144907407 484 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer