EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%
Alles over:

Kindermode accessoires

Deze afdeling biedt naast kleding voor kinderen van 3 tot 16 jaar, ook een ruim aanbod kindermode accessoires. Wat denkt u van een set met daarin een muts, handschoenen en een sjaal voor jongens en meisjes. Of een leren riem, haarbanden en schattige sieraden voor meisjes. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt de kindermode accessoires op onze site. De kinderen moeten de accessoires zelf natuurlijk ook leuk vinden. Dat vormt geen probleem wanneer hun favoriete superhelden staan afgebeeld op petten, horloges en op portemonnees voor de allerkleinsten. Er zijn zoveel leuke kindermode accessoires te vinden op La Redoute, dat ze al net zo trendy als hun ouders kunnen zijn.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43440.7527083333 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer