EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%
Alles over:

Meisjes leggings

De meisjes leggings kunnen heel goed gedragen worden onder een rok of jurk, maar je kan ze ook gebruiken als broek of slip voor tijdens de sportles. Deze kledingwinkel voor kinderen verkoopt ook setjes meisjes leggings: er is bijvoorbeeld een set van twee meisjes leggings, een effen zwarte legging en een exemplaar met een luipaardprint. Een lange legging of een 3/4 model: er is een ruime keuze aan modieuze meisjes leggings voor de leeftijd van 3 tot 16 jaar. Naast meisjes leggings zijn er ook wollen maillots of juist doorschijnende panty's verkrijgbaar. Al deze kleding combineer je natuurlijk met een rok of jurkje. In de zomer hoeft daar niets onder, maar zodra het wat kouder wordt, zit een legging, panty of maillot heerlijk. Zo kunnen de kinderen ook in de winter hun favoriete jurk blijven dragen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43440.7527083333 547 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer