EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

T-shirt, hemdjes

(322 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Meisjes t shirt: met korte of lange mouwen

Het is een basisitem in de kledingkast van iedere tiener: een getailleerd topje voor meisjes, met een lichte nadruk op het decolleté. Van een basic topje in zwart of wit tot een meisjes t shirt met een grappig of vintage motief: in deze online winkel vind je kleding voor meisjes, waaronder een enorme collectie aan polo's met korte en met lange mouwen. Er is iets voor iedere stijl. Een meisjes t shirt is eenvoudig te combineren met een strakke spijkerbroek of een zomerrok. Meisjes t shirt en ondershirts zijn volop verkrijgbaar. Wat betreft de schoenen: er zijn eenvoudige sandalen, pumps of sneakers te koop waar elk meisjes t shirt perfect mee gecombineerd kan worden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43440.7527083333 750 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer