EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%
Alles over:

Super zachte meisjes pyjama's

Na het douchen of het bad, terwijl ze wacht op het verhaaltje voor het slapengaan, vindt je dochter het heerlijk om zachte meisjes pyjama's aan te trekken en lekker in bed te kruipen. Een nachthemd of badjas van fluweel, flanel of katoen over de meisjes pyjama's heen zorgt voor een zachte voorbereiding op het slapengaan. En vergeet niet het klassieke kruippakje: fijn om te dragen, handig en comfortabel. En om de modebewuste moeders ook over te halen, zijn er kruippakjes in de kleuren en printjes van de favoriete heldinnen van de kleine meisjes: Little Petshop en Hello Kitty. Dat zullen de meisjes vanzelf ook leuk gaan vinden en op een gegeven moment gaat het opvallen: ze wijzen dan altijd alleen nog maar naar de meisjes pyjama's met Hello Kitty erop!
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 781 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer