EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Sandalen

(107 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Sandalen en lichte sandaaltjes voor meisjes

Laat je verleiden door het uitgebreide aanbod aan meisjes sandalen, waarin comfort en charme hand in hand gaan. Er bestaan verschillende soorten sluitingen: klittenband, gespen, lusjes, enz. Sandalen met tussenteenstuk ondersteunen de kindervoet beter in de schoen. Vermijd sandalen voor wandelingen op steile terreinen: meisjes zouden hun voeten kunnen schaven aan scherpe voorwerpen. Het is dan beter om te kiezen voor gesloten schoenen die de enkel goed steunen. Meisjes sandalen zijn praktisch op het strand of in de tuin. Meisjes kunnen er evenwichtig op lopen en de sandalen laten de tenen vrij, waardoor ze alle bewegingsvrijheid hebben. Meisjes sandalen zijn altijd soepel en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en een brede waaier aan kleuren.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.226 43437.4287731481 984 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer