EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Broeken, jeans

(77 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Baby jeans en broeken jongens voor het eerste levensjaar

Comfortabele kleding om door het huis te kruipen voor de kleintjes van 0 tot 24 maanden. Om wat variatie aan te brengen is er een ruime keuze aan kleurstijlen en stoffen: baby jeans en tuinbroeken, blauwe, grijze en bruine broeken, harembroeken voor jongens en baby's, 3/4 broeken van biologisch katoen. Je vindt hier baby jeans jongens van de grote merken: vertbaudet, Cocoon, Tabea, Cyrillus en Okaou. De kleding is dus zeker van een goede kwaliteit. Naast baby jeans jongens zijn er natuurlijk ook hippe T-shirts verkrijgbaar. Deze zijn er in basic kleuren als wit, zwart en grijs, maar ze zijn er ook in andere kleuren, met motiefjes of met een favoriete stripheld erop. Hiermee maak je je kindje zeker blij, of het nu voor een jongen of meisjes is: hier vind je wel iets leuks.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43437.4287731481 78 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer