EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Mocassins

(8 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Heren mocassins: klasse en sportief

Heren mocassins zijn de chiquere versie van sportieve gymschoenen en zitten zeer comfortabel. Ideaal voor een ontspannen en vlotte uitstraling. Ze laten zich met allerlei broeken combineren en zitten de hele dag goed. Voor mannen met een retro- of klassieke stijl zijn derby’s en heren mocassins van leer de favoriete schoenen. Derby’s kunt u het best dragen onder lichtgekleurde broeken. Een verblijf op het platteland? Bruine derby’s gecombineerd met een tweedvest of een vest van velours staan perfect. Voor een casual outfit voor in de stad zijn wat strengere of soepele leren heren mocassins het meest geschikt. Ze staan altijd elegant en zitten, dankzij hun natuurlijke en ademende materialen, zeer aangenaam. Mooi voor alle gelegenheden. U kunt ze elk seizoen aan, zowel ’s winters als ‘s zomers.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43437.4287731481 547 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer