EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Boots, hoge schoenen

(169 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

boots voor heren

Een uitstekende keus voor een avontuurlijke man of een gewoon actieve man. Deze boots zijn laag of hoog, geschikt voor wandeltochten of in de stad en hun comfort is gegarandeerd. Een brede keus aan merklaarzen: Levi's, Caterpillar, Active Wear, Ellos, Kaporal 5, Taillissime, Dr Martens, enz. Deze boots zijn verkrijgbaar in leren en rubberen uitvoering en in verschillende stijlen, zelfs western. Een goede tip: transpiratievocht moet weg kunnen en het leer moet ademen. Het is dus ten zeerste afgeraden om dezelfde schoenen twee dagen achter elkaar te dragen. Laat bij voorkeur 24 of 48 uur verstrijken tussen het dragen van dezelfde schoenen. Het zal de levensduur van uw boots aanzienlijk verlengen. Wat is ideaal? Drie paar aanschaffen en ze om beurten dragen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.207 43440.7527083333 1328 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer