EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Shorty

(150 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Kies hier een heren boxershort

Een boxershort is een comfortabel en verleidelijk type ondergoed voor heren. In een boxershort krijgen de mannelijke lichaamsdelen extra nadruk. Een heren boxershort is langer dan een slip maar biedt dezelfde steun. Boxershorts zijn nog wat wijder en hebben meer het model van een zwemshort, het populaire kledingstuk op het strand of in het zwembad. Ondergoed is onmisbaar in iedere kledingkast. Het ondergoed dat je bij La Redoute vindt, is er in veel verschillende kleuren en modellen. Je vindt er voor iedereen wel iets leuks. Of je nu van felle kleurtjes en gekke patronen houdt, of kiest voor een simpel model heren boxershort in een effen kleur als zwart of wit. Bij La Redoute vind je ondergoed voor de hele familie, van jong tot oud en voor man en vrouw.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43437.4287731481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer