EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Pyjama's

(88 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Heren pyjama's kiezen

Om de perfecte heren pyjama's voor uw man te kiezen, moet u zichzelf twee vragen stellen. Als hij eerder een type is die zijn mouwen opstroopt, dan is het nutteloos om hem heren pyjama's cadeau te doen met lange mouwen. Kies dan liever voor een tweedelige combinatie t shirt en short, die comfortabeler is voor dynamische heren. Houdt hij ervan zijn avond voor de tv of computer door te brengen? Dan zijn lange, wijde heren pyjama's geschikter. En waarom niet meteen bijpassende pyjama’s voor de kleine heertjes in huis bestellen? Kies voor zachte en natuurlijke materialen die de huid laten ademen. Stel de juiste maat vast en laat u leiden door de vele kleuren, modellen en motieven.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43437.4287731481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer