EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Kousen

(86 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Heren kousen dragen

Er is geen enkel ander kledingstuk uit de collectie ondergoed dat vaker onderwerp van discussie is dan de heren kousen! Grote fouten vermijden? Witte sokken onder een kostuum, lange sokken in sandalen en superlage sokken onder een spijkerbroek, om er maar drie te noemen! Het wordt dus sterk aangeraden om uw heren kousen te kiezen in overeenstemming met uw dracht, en verschillende modellen en kleuren heren kousen in uw garderobe te hebben, zodat u een ruime keuze heeft en nooit voor nare verrassingen komt te staan. Kies hier uit het aantrekkelijke aanbod kousen in verschillende, zachte materialen. Zo hebt u voor elke gelegenheid en elk seizoen de juiste heren kousen in huis.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43437.4287731481 1016 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer