EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Jassen

(362 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

heren jassen

Bij La Redoute vindt u altijd een jas die bij u past. Of het om een regenjas, een katoenen jack of een warme winterjas gaat, bij ons bent u aan het juiste adres. Onze collectie heren jassen en jacks is verkrijgbaar in veel verschillende materialen waaronder leer, katoen, wol en donsgevoerde jassen. Hoewel de stijl afhangt van de soort man, kunnen we toch zeggen dat het leren herenjack de klassieker is onder de heren jassen. Het leren jack past zich goed aan de mannelijke vorm aan, en dit jack is perfect voor de weersomstandigheden in het voor- en najaar. Met een dikke trui eronder draagt u hem ook in de winter. De 'all-time favorite' bij zakenmannen is de lange jas, die u altijd een serieuze en elegante look geeft. De wat sportievere man kiest voor een dagelijksere uitstraling met een donsgevoerde jas of een van de waterdichte modellen die verkrijgbaar zijn in de online shop van La Redoute. Daar kunt u kiezen uit verschillende kleuren heren jassen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43440.7527083333 750 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer