CYBERWEEK !!! : -40% op meer dan 13 000 artikelen met als vermelding de code CYBER

Lange mouwen

(82 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
A Découvrir
Alles over:

heren t shirt lange mouwen, perfect voor wat kouder weer!

Voor mannen die liever geen overhemd dragen, zit een polo en heren t shirt lange mouwen als gegoten, als een tweede huid. Een modieus heren t shirt lange mouwen staat heel goed bij een jeans pijkerbroek en een vest met kap zo creëert u een casual look. V-hals, Italiaanse kraag of Mao-kraag en vele andere mogelijkheden. Een heren t shirt lange mouwen is eindeloos te combineren met andere kledingstukken. Een polo voor heren lange mouwen kan in ieder seizoen gedragen worden en zorgt altijd voor een casual, maar verzorgde look. Met een wijde pasvorm of juist wat getailleerd, polo's en t shirts met lange mouwen zijn er voor iedereen, wat voor figuur u ook heeft. Hier draagt u een warme trui of sweater op, met of zonder kap.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43418.4144907407 1031 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer