EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Donsjassen

(82 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Donsjassen heren

Op de afdeling donsjassen heren vindt u modellen met en zonder mouwen. Donsjacks houden het lichaam warm dankzij de winddichte stof en de warme vulling. Een lang donsjack met capuchon is een must-have in de garderobe van iedere man, vooral voor wie van wintersport houdt. In de online winkel met herenconfectie is er een ruime keuze uit jacks en jassen voor heren: van zwarte donsjassen heren met bont tot leren donsjacks, en allerlei donsjacks met vulling van veren of echt dons. Een donsjack is lekker warm voor in de winter, vooral als je lang buiten moet staan, langs het sportveld bijvoorbeeld. Een donsjack combineert goed met een spijkerbroek en allerlei soorten schoenen, van sportieve sneakers tot warme, gevoerde boots of leren laarzen voor een winterse, mannelijke uitstraling.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43440.7527083333 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer