EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

T-shirt, polo

(101 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Heren t shirt, polo

Het sport t shirt, polo heren is speciaal ontworpen om je makkelijk te kunnen bewegen. Tegelijkertijd zijn de shirts heel modieus en passen ze bij veel kledingstijlen. Een sport t shirt, polo heren droogt snel en kriebelt niet, zodat je optimaal kan genieten van het comfort. Zelfs na hevige transpiratie droogt het shirt snel en blijft het lekker zitten. Voor extra comfort kan je kiezen voor een sport t shirt, polo heren in anti-transpiratie stof, het ideale shirt voor buitenactiviteiten. Met een sportshirt zullen je sportieve prestaties verbeteren. Het sport t shirt, polo heren is er in effen kleuren, maar ook in hippe patronen en felle kleuren. Iedereen vindt hier de perfecte sportkleding om te combineren met sneakers of echte sportschoenen. Koop ook eens een vest of trui met kap en een joggingbroek. Er zijn zelfs complete joggingpakken of trainingspakken verkrijgbaar online.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43440.7527083333 797 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer