EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Pumps

(211 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Pumps online kopen bij La Redoute

Pumps online kopen? Bij La Redoute gaat dat gemakkelijk en snel. Met hoge hak, brede hak of naaldhak, pumps zijn onmisbaar voor alle dames die an avondje gaan stappen. Een echte mode troef, de pumps verfijnen het silhouet en bezorgen u een sexy en absoluut vrouwelijke look. In combinatie met een lange jurkzorgen ze voor eindeloze benen. Met open of gesloten top, rood, zwart, kastanje, wit, beige, blauw of taupe: heel wat mogelijkheden voor bij elke outfit en elke gelegenheid.

Door pumps online te kopen vermijd je de drukte in de meeste schoenenwinkels. Wij bezorgen je aankoop direct bij je thuis of op een door jou geselecteerd afhaalpunt. Mocht je aankoop niet geheel bevallen dan kun je die binnen de veertien dagen omruilen.

GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43437.4287731481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer