EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Zwangerschapslingerie

(72 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Kies nu uw zwangerschap lingerie

Het is belangrijk voor de vrouw om comfortabele lingerie te dragen tijdens de zwangerschap, maar ook tijdens de maanden van de borstvoeding. Wij bieden zwangere vrouwen een ruime collectie zwangerschap lingerie aan die voorzien is van tal van handigheden. Onze borstvoedingsbeha's kunnen bijvoorbeeld geopend worden met een clip ter hoogte van de behabandjes. Op deze manier kan uw kindje gemakkelijk bij de borst, zonder dat u de beha los hoeft te maken of zelfs uit hoeft te trekken. In onze collectie zwangerschap lingerie vindt u borstvoedingsbeha's met of zonder beugels, effen of met borduursels. Bovendien zorgt onze zwangerschap lingerie voor een goede pasvorm en flatteert hij de vaak wat voller geworden boezem.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43440.7527083333 672 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer