EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Beha

(38 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Welk ondergoed is geschikt voor een zwangere vrouw?

Een goed ondersteunende beha, met kant, kleurrijk of sober, sexy beha, al dan niet gecombineerd met een shorty of klassieke slip. Bekijk hier het ruime aanbod. Een zwangere vrouw kan kiezen voor een beha in een grote maat of een speciale borstvoedingsbeha vanaf de 7e maand van de zwangerschap. De borstvoedingsbeha is een kledingstuk waar u niet omheen kunt en bevat een clip waarmee u gemakkelijk de cup kunt los- en vastmaken: praktisch om in alle discretie uw baby de borst te geven. Bekijk onze selectie kleurrijke beha's en kies een mooie set uit. Een mooie beha sexy met bijpassende slip. Deze items zijn er voor uw comfort en zien er bovendien mooi uit. De borstvoedingsbeha ondersteunt de borst goed, wat extra belangrijk is tijdens de maanden van de zwangerschap en de borstvoeding. Bovendien blijft u tijdens deze periode met deze beha sexy.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43437.4287731481 594 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer