EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Tanga

(20 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Tanga

Van opzij gezien lijkt de tanga op een traditionele slip. Maar van achteren gezien is het net een string, maar dan minder smal. De bandjes van een tanga zijn breed aan de voorkant en worden naar achteren toe steeds fijner. Een tanga is heel sexy, maar wordt ook omschreven als comfortabeler ondergoed dan andere slips. Hij duikt trouwens zeer vaak op bij de badmode onder de noemer Braziliaans bikinibroekje, als verwijzing naar de Braziliaanse slip die op een tanga lijkt. De tanga is ideaal om onder nauwsluitende kleding te dragen, zoals jurken en broeken van fijn materiaal. Zo blijven de randjes van het ondergoed onzichtbaar en komt u altijd elegant en supervrouwelijk voor de dag. Laat u verleiden door het aanbod en kies uw maat, uw kleur en het materiaal. Geschikt voor overdag en ’s avonds, het hele jaar door.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43440.7527083333 469 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer