EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Jasje in leer, imitatie leer

(68 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Jasje in leer of imitatieleer

Onmisbaar in de kledingkast van elke vrouw: een jasje in leer. Gewaagd of elegant, een jasje in leer is altijd een goed idee. Een lange leren jas of een perfecto geeft u de stoere biker look, die erg trendy is op dit moment. Er zijn verschillende soorten jasjes in leer voor dames. Zo bestaan er mooie jasjes van schaapsleer, rundsleer of kalfsleer, suède of imitatieleer. Ook qua kleuren is de keuze enorm: van karamelbruin, blauw en zwart tot een intens rode kleur. Laat u verrassen door het stijlvolle aanbod. U onderhoudt het natuurlijke leer door het regelmatig met een verzorgende balsem te voeden. Boen de balsem op uw jack en uw jasje in leer zal weer glanzen en er als nieuw uitzien.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43437.4287731481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer