EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Topjes

(164 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Te ontdekken
Alles over:

Topje voor dames

Het topje voor dames is een van de meest sexy kledingstukken uit de zomercollectie. Het meest tijdloze model is het witte topje dat met alle andere kledingstukken gecombineerd kan worden en bij alle kledingstijlen past. Smalle bandjes zorgen voor een sexy en vrouwelijk effect en leggen de nadruk op de borst. Topjes met brede bandjes laten minder decolleté zien: er wordt een suggestie gewekt zonder te veel te tonen. Zijden of satijnen topje voor 's avonds, modellen met col voor een hippe look en een V-hals voor een klassieke stijl. Een ronde hals legt de nadruk op de borsten. Er is genoeg keuze. Een riem of een ketting bij een lange top zorgt voor een modieuze touch. Tip: kies een topje in een grotere maat om minder mooie plooien en lijntjes te voorkomen!
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43440.7527083333 797 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer