EXCLUSIEF ABONNEES !!! PROFITEER VAN DE VIP SALES TOT -50%

Jurken, rokken

(27 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

Zwangerschap jurken en rokken

Er verandert veel in het lichaam van een vrouw tijdens de zwangerschap. Natuurlijk wilt u er nog steeds goed uitzien. Met onze zwangerschap jurken kunt u altijd elegant en leuk gekleed gaan. De tijden van vormloze en sombere zwangerschap jurken zijn voorbij. De grootste modeontwerpers hebben zwangerschap jurken in hun collecties opgenomen. En u hebt tegenwoordig de keuze uit trendy en functionele zwangerschapskleding. Een denim rok en een katoenen of wollen tuniekjurk, de moderne zwangerschapskleding bevat veel kleur en diversiteit en is dus een goede aankoop voor alle toekomstige moeders. Trendy rokken en jurken om in elk seizoen te dragen met een riem, stoere laarzen en zwarte, stevige panty’s bijvoorbeeld.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.222 43437.4287731481 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer