Alles over:

<h2>Valérie Khalfon : de levensdroom</h2>

Het vrouwelijke prêt-à-porter merk Valérie Khalfon is het werk van de Franse ontwerpster die haar naam aan het merk gaf, afgestudeerd aan een haute couture school. De mode carrière van deze artieste die overloopt van verbeelding begint achter de muren van diverse ateliers alvorens Valerie Khalfon na ongeveer 15 jaar besliste om haar eigen huis op te richten. Een roeping die ze al had van op jonge leeftijd ! Het idee van in het begin was om controle te hebben over elke stap in het fabricatieproces van de collecties: vanaf de tekening over de samenwerking met modellen tot de eigenlijke productie. Het prêt-à-porter merk Valérie Khalfon, van dames voor dames, onthult alle gevoeligheid en het talent van de stichtster. De kleding ontworpen door Valérie leunt perfect aan bij haar originele wens. Elke collectie is gemakkelijk te dragen terwijl het trouw blijft aan de codes van het merk die voor het succes van het merk zorgden. We vinden er, doorheen de artikelen en wensen van het seizoen, halflange modellen, wijde mouwen, geborduurde afwerkingen en details in kant, in een stijl die altijd heel ravissant blijft. Het merk is perfect om altijd goed gekleed en elegant te blijven tijdens alle omstandigheden, en kan met heel wat accessoires gecombineerd worden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43437.4287731481 672 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer