Soeur

(0 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2> Sœur voor een jong publiek</h2>

Domitille en Angélique Brion lanceerden 9 jaar geleden Sœur. Het huis had als doel om jonge meisjes te kleden met « modieuze maar niet te » kledij, en slaagde er in om ook de mama's van het gezin te verleiden. Het is voor het merk een delicate doelgroep, tussen de wereld van kinderen en die van de volwassenen. Om hun objectief te bereiken en jonge meisjes te kleden, hebben de twee zussen hun verschillende talenten gebundeld. Om aangepaste collecties voor jonge klanten te ontwerpen en te commercialiseren gebruikt Domitille haar ervaring als styliste en Angélique gebruikt haar opleiding die meer gericht was naar de psychologie van het kind en de marketing van het gezin. De ontwerpsters gebruiken de adviezen van hun naasten bij het maken van hun ontwerpen. Ze kiezen ervoor om zich te richten op de look van meisjes van 10 - 18 jaar, een periode waarin met op zoek gaat naar zijn stijl en persoonlijkheid. Altijd trendy en kwaliteitsvol, de blouses, jassen, rokken en broeken van Sœur zij mee met hun tijd. De vestiaire is heel gemakkelijk te dragen en verleidt ook de mama's, waardoor het merk overging tot uitbreiding en ook volwassen maten ging aanbieden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43448.58375 625 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer