Sloggi

(86 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Sloggi biedt lingerie aan die gereputeerd is voor zijn groot comfort en kwaliteit. Heel stevig, het ondergoed van Sloggi is vormvast tijdens het wassen en wordt beschouwd als « onvervormbaar ». Dankzij de stoffen, vaak katoen en elasthan, staat het ten dienste van het comfort van zowel dames als heren. De modellen zijn heel rekbaar en geven je de indruk van een tweede huid. Tijdloos, het ondergoed van Sloggi vergezelt je dagdagelijks en past zich perfect aan je silhouet aan, vandaar de noodzaak om kwaliteitsvolle comfortabele modellen te kiezen. Sloggi beschikt ook over de particulariteit om artikelen te ontwerpen die volledig onzichtbaar zijn onder kledij en zo de garantie bieden voor een volledige discretie, wat heel geapprecieerd wordt bij het dragen van transparante avondkledij. Van heel klassiek tot heel extravagant, van heel discreet tot heel opvallend, het ondergoed van Sloggi bevalt iedereen want het past perfect voor elke lichaamsbouw en staat ten dienste van comfort. Slip, midi slip, hoog uitgesneden slip of slip met hoge midi taille, het merk varieert om een ruime keuze aan te kunnen bieden die altijd vrouwelijk is. Van heel sober tot heel sexy, je vindt er artikelen samengesteld uit kant voor een heel sensuele look. Zonder de steunslips of platte buik slips te vergeten die je silhouet hervormen voor een wespentaille. Ook voor de heren zijn de modellen divers, mini of maxi slip, shorty of boxershort. De zachte stoffen en stevigheid garanderen een onberispelijke snit.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.224 43448.58375 1594 PRODUCTION 217 sloggi
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer