School Rag

(39 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Bezwijk voor de soepele topjes, rokken en broeken in denim van School Rag, mode merk voor dames in een casual romantische stijl. Nieuwe collectie van XS tot XXL. Met bedrukte lichte broeken geeft School Rag de meest actuele inspiratie voor een modieuze outfit. Ook de shorts zijn in de leer gegaan bij deze stijl die heel wat succes kent: aangenaam te dragen in een combinatie van elegantie en comfort. School Rag, dat zijn ook jeans, stretch broeken, kleurrijke slims: alles voor aansluitende pijpen en een ultra vrouwelijk silhouet. De soepele jurken met bloemenprint of stippen zijn beschikbaar in oneindig veel stoffen en kleuren. Bekijk de matengids om de juiste maat te vinden voor kleding van School Rag.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43440.7527083333 891 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer