Rip Curl

(53 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Rip Curl is één van de voornaamste surfwear merken in de wereld. Het is een Australisch bedrijf van kleding, accessoires, maar ook van surfuitrustingen. Dit bedrijf heeft een grote naambekendheid want het sponsort heel wat surfcompetities, maar ook professionele surfers. Maar Rip Curl laat het daar niet bij. Door zijn succes heeft Rip Curl zijn activiteit gediversifieerd en bleef het toch in de wereld van de glijsport. Vandaag vind je het merk in sporten zoals snowboarden, skateboarden maar ook wakeboarden en freestyle skiën. Door een ruim gamma artikelen aan te bieden, richt Rip Curl zich zowel tot heren als dames met kleding in een ontspannen stijl. Je vindt er onmisbare T-shirts, badmode van Rip Curl maar ook jasjes en accessoires zoals rugzakken van Rip Curl of zelfs handtassen voor dames. Het is een jonge dynamische kledinglijn die zowel geschikt is voor volwassenen als voor tieners.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.199 43440.7527083333 1297 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer