Reebok

(127 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Ster merk van sportkleding en sportschoenen, Reebok zag het levenslicht tijdens het jaar 1895 in Bolton, Engeland. In die tijd biedt het merk enkel schoenen op maat aan, ideaal voor atletiek en golf. Het is in 1958 dat het merk zijn actuele naam Reebok aanneemt, geïnspireerd op een Zuid-Afrikaanse antilopen race, en het beslist om de internationale markt te bewandelen. Reebok slaagt erin om zich te laten gelden door sportschoenen aan te bieden aan een toegankelijke prijs en een gamma speciaal gewijd aan de dames. Het bedrijf past innovaties toe zoals duidelijk is in de twee gamma’s sportschoenen Reebok RealFlex en Reebok ZigTech die over speciaal bestudeerde zolen beschikken om verschillende sporten uit te kunnen oefenen. Ze komen dichter en dichter bij een ideaal op het gebied van comfort en efficiëntie, deze schoenen zijn perfect om te sporten. Heel eenvoudig in onderhoud, de trainingspakken van Reebok verleiden de klanten door hun verzorgde afwerkingen en trendy kleuren.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43437.4287731481 969 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer