Quiksilver

(46 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Opgericht in 1969 door twee Australische surfers, Alan Green en John Low, Quiksilver had van in het begin de ambitie om kleding aan te bieden voor surfers. De eerste beschikbare modellen zijn boardshorts van Quiksilver die aangepast zijn aan de verschillende glijsporten. In de jaren ’80 ontwikkelt het merk zich in de Verenigde Staten waar het een groot succes is om daarna richting Europa te trekken met een vestiging in Saint-Jean de Luz, Baskenland, waar surfen een populaire sport is. Quiksilver investeert beetje bij beetje in andere sporten, zoals skateboarden, door een kledinglijn aan te bieden die geïnspireerd is op skater Tony Hawk. Het merk biedt heel wat types kleding aan voor glijsporten. De meest populaire modellen zijn de boardshorts en badmode van Quiksilver. Met de plotse opkomst van een “surfer” mode rond een coole ontspannen look, kennen de T-shirt van Quiksilver tot op de dag van vandaag ook een groot succes.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43440.7527083333 1031 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer