Paul and joe sister

(38 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Paul & Joe Sister, ontspannen elegantie voor iedereen</h2>

Al 20 jaar lang kleedt Paul & Joe dames op chique wijze, geïnspireerd door een bepaald idee van de elegante Parisienne die zich goed in haar vel voelt, gedragen door haar ontwerpster Sophie Mechaly. Haar joie de vivre laat zich duidelijk zien in de kleurrijke, comfortabele en gedurfde kleding voor dames. In 2006 bracht de komst van de Paul & Jo Sister lijn nieuwe codes en een nieuwe spirit teweeg voor het merk. Meer casual en meer ludiek, de modellen van haar collecties amuseren zich met de nobele stoffen, met een voorkeur voor tricot. De frisse en leuke kleuren zijn uitnodigend en prints worden elk seizoen herboren. De bestsellers zijn trui-jurken, blouses, oversized, en/of zelfs mini-jurken. De dames collecties volgen elkaar op en hebben elk een sterke identiteit. Een gewaagde maar geslaagde missie. De moderne vrouw die zich niet au sérieux neemt heeft het goed begrepen en gaat volop voor het merk. De collecties van Paul & Joe en Paul & Joe Sister komen op prachtige wijze samen in een harmonieus huwelijk gebaseerd op de kern van de mode en grote tijdloze klassiekers. Nu is het uw beurt om een trendy en prachtige prêt-à-porter collectie te testen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43437.4287731481 1406 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer