Passionata

(31 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Passionata is een merk van ondergoed en lingerie voor dames. Opgericht in 1988 door de Franse groep Chantelle, Passionata is altijd een referentie geweest in de sector van damesondergoed. Het grote succes van het merk bereikte zijn hoogtepunt in 1950. Het zette een belangrijke innovatie in de lingerie wereld op punt: een stof op basis van latex waardoor de steunpanden mooi blijven zitten. De korsetten van Passionata zijn internationaal gekend en zijn lingerie musthaves geworden. Het bedrijf gaat altijd op zoek naar ondergoed lijnen voor alle dames. De push-up beha’s van Passionata ondersteunen en verstevigen de vrouwelijke vormen, de slips van Passionata onderscheiden zich door een elegant en geraffineerd design. Het is ook dankzij de kwaliteit en finesse van de stoffen dat het ondergoed van het merk zich laat gelden. Passionata vertegenwoordigt de charme à la française, en laat de heren smelten door alle dames mooier te maken.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.198 43437.4287731481 609 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer