Marc opolo

(0 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Alle filters afvinken
Alles over:
Heel de collectie van Marc O’Polo, dameskleding en mode accessoires. Geraffineerde jurken en chique tailleur ensembles van maat XS tot XXL. Levering aan huis. Het prêt-à-porter merk voor dames Marc O Polo, dat is eerst en vooral elegantie in een jurk of een broek. Voor een onberispelijke harmonieuze snit zijn accessoires zoals foulards en bedrukte sjaals onmisbaar. Het tijdloze marineshirt van Marc O’Polo ! Het is DE tijdloze outfit om in je dressing te hebben. De stylistes van Marc O’Polo hebben ook een collectie blouses en gebreide vestjes getekend om de chique touch van je silhouet in de verf te zetten. Voor op kantoor of tijdens een ceremonie, de tailleurjurk van Marc O’Polo combineert klasse en raffinement voor elke gelegenheid.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43437.4287731481 1547 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer