Le coq sportif

(70 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Le Coq Sportif is een Frans merk gespecialiseerd in sportkleding en sportschoenen. Specifiek aanwezig in de professionele sportwereld, het geniet een grote naambekendheid sinds het ontstaan door een grote sportliefhebber, Emile Camuset. Het merk is aanwezig in de Tour de France, Paris-Nice, het Critérium du Dauphiné Libéré en zelfs in de Ronde van Spanje. Le Coq Sportif ondertekende een contract met de Franse zwemmer Yannick Agnel, één van de grote sterren van de Olympische Spelen van Londen 2012 die één zilveren en twee gouden medailles won. Het merk is zo aanwezig op alle grote sportevenementen. De kleding, schoenen en accessoires van Le Coq Sportif zijn onmisbaar geworden. De sneakers en sportbroeken van Le Coq Sportif in het bijzonder kennen een groot succes, net als de sweaters van Le Coq Sportif in katoen die comfort, kwaliteit en design combineren.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43440.7527083333 1219 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer