Alles over:

<h2>K-Way, de regenbescherming bij uitstek</h2>

In 1965, in Café de la Paix, kreeg Léon-Claude Duhamel, broeken fabrikant uit "le Nord", het idee voor dit praktische jasje. Daar maakt hij een vlugge schets van het windjack dat je kan oprollen in hun eigen zak die je aan de buik kan dragen, lichter dan een jas en minder plaats innemend dan een paraplu. Vervolgens, opgesloten in het achterkamertje van zijn vader, produceert hij een model in nylon, kleurrijk, waterafstotend en unisex, dat een revolutie zal teweeg brengen in het leven van de Fransen. Het concept van K-Way : zich vrij kunnen verplaatsen, wat ook de weerstomstandigheden zijn. Vandaag maakt het merk zijn grote comeback: boordevol techniciteit, lichter, waterdicht… Het kledingstuk is geëvolueerd en is nu beschikbaar in een hedendaags jasje. Namen uit de mode en design wereld, zoals Philippe Starck of Marc Jacobs, hebben samengewerkt met het merk om het een jonge touch te geven. De K-way werd een hype en kreeg een plaats in de Parijse concept stores. De unisex modellen raken elk publiek en alle leeftijden. In stijl vernieuwd en beschikbaar in een ruim kleurengamma, hij blijft altijd even praktisch en fun.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.206 43448.58375 625 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer