JACK & JONES

(180 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Trendy 100% mannelijke look met Jack and Jones. Casual prêt-à-porter merk voor heren dat een relax stijl en cool attitude combineert. Heren T-shirts en modieuze sneakers van maat 38 - 46. De kleding van Jack and Jones heeft een fiere allure, als het nu om hemden of om sweaters met kap gaat. Zelfs ontspannen gekleed behouden de fans van dit prêt-à-porter merk voor heren een heel mannelijke stijl die altijd comfortabel is. Van vestje met rits tot grafisch T-shirt over slim broek en multipockets bermuda: alle artikelen van Jack and Jones zijn beschikbaar in trendy kleuren en stevige stoffen. Het wijd of aansluitend model van deze herenkledij zet je lichaamsbouw in de verf voor een zelfzekere streetwear allure.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.220 43440.7527083333 1094 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer