Fjallraven

(35 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:

<h2>Fjällräven, expert in rugzakken en trekking voor heel het gezin</h2>

De naam Fjällräven is moeilijk uit te spreken maar moet onthouden worden door heel het gezin ! Van Zweedse origine, dit merk werd opgericht in de jaren 1960 en is gespecialiseerd in rugzakken en uitrustingen voor trektochen in de bergen. Maar het heeft ook haar plaats in de dagelijkse urban vestiaire ! Ervaring, techniek, innovatie, design en duurzame ontwikkeling zijn de sleutelwoorden van het merk. Vandaag is de rugzak voor heren, dames of kinderen beschikbaar in heel wat kleuren en stoffen, om aan alle wensen en noden te voldoen, maar nooit zonder toegevingen op het gebied van kwaliteit. Trekking tassen, een zuivere of poppy look voor in de stad, met Scandinavische lijnen die perfect passen bij onze ontspannen outfits. Het gamma voor heren, dames en kinderen bevat ook accessoires, zoals portefeuilles en reistassen, net als tenten, slaapzakken en matjes. Het noodzakelijke om op trektocht te vertrekken, zelfs gedurende meerdere dagen. Fans van de klimsport, kampeerders en andere avonturiers doen al meer dan een halve eeuw beroep op Fjällräven. Een echte referentie in zijn domein, het merk met poolvos als logo, blijft zijn limieten opzoeken. Met enkel één doel, namelijk op de best mogelijk manier beantwoorden aan de eisen van de klanten.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43437.4287731481 656 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer