Babybjorn

(37 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
BABYBJÖRN® is een Zweeds familiebedrijf dat in 1961 werd opgericht door Björn Jakobson. Ons bedrijfsconcept van toen is nog altijd hetzelfde: het vereenvoudigen van het dagelijks leven voor gezinnen met kleine kinderen door het ontwikkelen van veilige en innovatieve producten van de hoogste kwaliteit voor kinderen tot drie jaar. Heel vlug kende BabyBjörn succes in zijn land van oorsprong, namelijk Zweden, en verleidde daarna de rest van Europa in de jaren ‘70. Het gamma van BabyBjörn artikelen breidde zich beetje bij beetje uit en biedt op vandaag al het noodzakelijke op het gebied van comfort voor de maaltijd, slapen en bad van kleine kinderen. De babydragers van BabyBjörn, waarvan er al meer dan 30 miljoen verkocht zijn sinds hun ontstaan, maken deel uit van de bestsellers van het merk. Gereputeerd voor hun stevigheid en duurzaamheid, deze babydragers die functioneel en esthetisch zijn hebben al generaties kinderen gewiegd. Alle verzorgingsartikelen van BabyBjörn zijn ontworpen met hulp van pediaters om de veiligheid te garanderen.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43437.4287731481 1203 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer