Asics

(58 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Asics is het acroniem van het Latijnse citaat « Anima Sana In Corpore Sano » (« een gezonde geest in een gezond lichaam ») een devies gekozen door het merk om de sportieve spirit en het welzijn te illustreren die overeenstemmen met haar waarden. Sinds het ontstaan in 1949 te Kobe, biedt Asics schoenen aan voor verschillende sporten: joggen, atletiek, voetbal… Eén van de voornaamste innovaties toegepast door Asics is de betagel technologie die erin bestaat om gel op basis van silicone te plaatsen in de hiel en de voorvoet van de schoen om de schokken op te vangen. Al 20 jaar lang is het ster model van het merk de Kayano Asics, ondertussen een embleem geworden. Deze loopschoenen zijn heel comfortabel en perfect geoptimaliseerd om een uitstekende aandrijving en een betere amorti te bieden dan de modellen van andere merken. Om te lopen vergezellen de nieuwe Fluidaxis schoenen van Asics de beweging van de hiel op natuurlijke wijze om een dynamische natuurlijke tred te bevorderen en zo het risico op blessures te vermijden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.204 43437.4287731481 734 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer