Aigle

(33 artikelen)
Categorie
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
Alles over:
Aigle, Amerikaans merk, fabriceerde van in het begin rubberlaarzen en regenkledij. In 1980 kwam het merk met haar eerste outdoor kledinglijn. Aigle heeft haar activiteiten verder ontwikkelt en biedt vandaag een afwisselende collectie voor heren, dames en kinderen aan. Dankzij hun technieken en knowhow presenteert Aigle kleding die praktisch, stevig en trendy is. Het merk ontwerpt vandaag, naast de bekende laarzen en parka’s van Aigle, broeken en hemden, maar ook jurken van Aigle in een authentieke stijl die chic én ontspannen is. De kinderlijn bestaat uit jasjes, broeken, schoenen en andere fleece in gevarieerde kleuren die allen even trendy zijn. Op het platteland of in de stad, de artikelen van Aigle zijn geïntegreerd in de mode voor het grootste plezier van wie op zoek is naar comfort en kwaliteit. De bekende Aigle laarzen zijn een onmisbaar trendy accessoire geworden.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.223 43448.58375 813 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer